Sursa: dupa multe retete incercate, am ajuns la combinatia ideala.
Complexitate: redusa
Recomandare: snack, fel princial sau desert…briosele pot fi servite sub atat de multe variante
Nota Stefan: 10+
Complexitate: redusa
Recomandare: snack, fel princial sau desert…briosele pot fi servite sub atat de multe variante
Nota Stefan: 10+
Reteta:
- Preincalzeste cuptorul la 170 de grade;
- Bate ouale cu siropul de agave (foloseste un mixer);
- Adauga untul topit, laptele si branza;
- Cerne faina, amestecand in continuu (am optat pentru mixer);
- La final adauga fructele;
- Intr-o tava de briose, pune hartie speciala si umple fiecare forma;
- Pune forma la cuptor pentru 35 de minute (aproximativ).
Ingrediente:
- 100 grame faina normala
- 100 grame faina de migdale
- 4 linguri sirop de agave
- 75 g unt
- 80 ml lapte
- 160 grame mascarpone
- 2 oua
- 1 plic praf copt
- capsune/fructe de padure (aprox. 150 grame)
Cum am servit preparatul:
Cu iaurt.
La ce masa am servit preparatul:
La mic dejun si la cina.
1 comentariu
Le.am incercat astazi. Bune, bune de tot!