mumAle
  • Despre
    • Testimonial
  • Evenimente
    • Evenimente

      Spring Brunch for Babies

      03/21/2018

      Evenimente

      Happy New Year Brunch for Babies

      01/16/2018

      Evenimente

      Primul „Giveaway brunch for babies”

      12/04/2017

  • Colaborari/Collaborations
  • Maternitate
    • Inainte
    • 9 luni
    • 1 an
  • Diversificare
    • Plan ales
    • Ce mancam?
    • Jurnalul meselor
    • Propuneri mic de jun
    • Propuneri pranz
    • Propuneri cina
    • Torturi „bebelusesti”
  • Index idei mancare
  • Fashion/Lifestyle
  • Contact
  • Despre
    • Testimonial
  • Evenimente
    • Evenimente

      Spring Brunch for Babies

      03/21/2018

      Evenimente

      Happy New Year Brunch for Babies

      01/16/2018

      Evenimente

      Primul „Giveaway brunch for babies”

      12/04/2017

  • Colaborari/Collaborations
  • Maternitate
    • Inainte
    • 9 luni
    • 1 an
  • Diversificare
    • Plan ales
    • Ce mancam?
    • Jurnalul meselor
    • Propuneri mic de jun
    • Propuneri pranz
    • Propuneri cina
    • Torturi „bebelusesti”
  • Index idei mancare
  • Fashion/Lifestyle
  • Contact

mumAle

DiversificareIndex idei mancarePropuneri cina

Vita cu couscous

scris de ale 12/20/2017
Vita cu couscous
Sursa: propria mea imaginatie. Muhaha
Complexitate: Redusa
Recomandare: Un preparat simplu care poate fi servit la o masa clasica, dar si la o masa festiva, mai ales datorita combinatiei de culori.
Nota Stefan: 10+

Am urmat reteta sau nu:

Mi-am urmat reteta, fara nicio deviere de la drum. Cum acesta este preparatul meu o sa va dau mai multe indicii privind modul de preparare.

  • Am luat un muschiulet de vita, fraged, de la Lidl, pe care l-am pus la cuptor, in sos de: ulei de masine, otet balsamic, rozmarin, putin usturoi si ceapa.
  • Am pregatit couscousul conform indicatiilor de pe ambalaj: o cana de apa fiarta, la o cana de couscous. Am mixat bine, dupa care am acoperit bolul in care am preparat couscousul si l-am lasat sa se „odihneasca” cam 5-10 minute.
  • Dupa ce couscousul a fost gata, l-am amestecat cu rosii si patrunjel.

Ingrediente:

  • Friptura: Vita, ulei de masline, otet balsamic, rozmarin, usturoi, ceapa
  • Garnitura: Couscous, rosii si patrunjel

Cum am servit preparatul:

Intr-o prima faza, Stefan a mancat friptura impreuna cu garnitura. A doua zi insa, i-am servit garnitura pe post de salata, la cina. Un deliciu

La ce masa am mancat preparatul:

Atat la pranz, cat si la cina.

Enjoy!
0 comentariu
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
ale

Hello, sunt mumAle :) Bun venit in lumea mea, universul unei mamici cu povesti diverse din calatoria noastra ca parinti, dar si din bucataria magica, acolo unde s-a nascut pasiunea mea de a gati pentru cel mai mancacios baiat din lume, Stefan.

articolul anterior
Mini rondele cu avocado
articolul urmator
Cozonac „bebelusesc”

Pe aceeasi tema

Tort cu mascarpone, pudra de roscove si zmeura

03/08/2018

Top 10 recomandari „stefanesti” pentru Craciun

12/20/2017

To eat or not to eat solids?

12/04/2017

Tarta cu spanac si smantana

02/16/2018

Tarta cu pui si broccoli

12/20/2017

Tapioca

03/05/2018

Stilul „stefanesc” de a manca

12/11/2017

Smash cake sau „tortul sarbatoritului”

03/11/2018

Rulada cu mascarpone si capsune

06/01/2018

Rolls cu zmeura si cocos

03/28/2018

Lasa un comentariu Anuleaza

mumAle

Despre

Despre

Hello, sunt mumAle :) Bun venit in lumea mea, universul unei mamici cu povesti diverse din calatoria noastra ca parinti, dar si din bucataria magica, acolo unde s-a nascut pasiunea mea de a gati pentru cel mai mancacios baiat din lume, Stefan.

Categorii

  • 1 an
  • 9 luni
  • Ce mancam?
  • Colaborari/Collaborations
  • Despre
  • Diversificare
  • Evenimente
  • Fashion/Lifestyle
  • Featured
  • Inainte
  • Index idei mancare
  • Jurnalul meselor
  • Maternitate
  • Nasterea
  • Plan ales
  • Propuneri cina
  • Propuneri mic de jun
  • Propuneri pranz
  • Testimonial
  • Torturi "bebelusesti"

Social media

Facebook Instagram

Follow me on Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
Footer Logo

@2018


Mergi sus