Sursa: propria mea imaginatie. Muhaha
Complexitate: Redusa
Recomandare: Un preparat simplu care poate fi servit la o masa clasica, dar si la o masa festiva, mai ales datorita combinatiei de culori.
Nota Stefan: 10+
Complexitate: Redusa
Recomandare: Un preparat simplu care poate fi servit la o masa clasica, dar si la o masa festiva, mai ales datorita combinatiei de culori.
Nota Stefan: 10+
Am urmat reteta sau nu:
Mi-am urmat reteta, fara nicio deviere de la drum. Cum acesta este preparatul meu o sa va dau mai multe indicii privind modul de preparare.
- Am luat un muschiulet de vita, fraged, de la Lidl, pe care l-am pus la cuptor, in sos de: ulei de masine, otet balsamic, rozmarin, putin usturoi si ceapa.
- Am pregatit couscousul conform indicatiilor de pe ambalaj: o cana de apa fiarta, la o cana de couscous. Am mixat bine, dupa care am acoperit bolul in care am preparat couscousul si l-am lasat sa se „odihneasca” cam 5-10 minute.
- Dupa ce couscousul a fost gata, l-am amestecat cu rosii si patrunjel.
Ingrediente:
- Friptura: Vita, ulei de masline, otet balsamic, rozmarin, usturoi, ceapa
- Garnitura: Couscous, rosii si patrunjel
Cum am servit preparatul:
Intr-o prima faza, Stefan a mancat friptura impreuna cu garnitura. A doua zi insa, i-am servit garnitura pe post de salata, la cina. Un deliciu
La ce masa am mancat preparatul:
Atat la pranz, cat si la cina.