Sursa: mamamag.ro
Complexitate: medie
Recomandare: ideala pentru sarbatori, dar si pentru o petrecere
Nota Stefan: 10+
Complexitate: medie
Recomandare: ideala pentru sarbatori, dar si pentru o petrecere
Nota Stefan: 10+
Am urmat reteta sau nu:
Am folosit doar intr-o proportie de 50% reteta originala.
Ce am schimbat:
- Nu am folosit somon, am folosit pui.
- Nu am folosit lamaie, hrean si marar. Am optat pentru cimbru.
- Nu am facut compozitia de broccoli asa cum scrie in reteta. Dupa ce am fiert la abur buchetul de broccoli, l-am pus in blender, iar piureul rezultat a fost amestecat cu celelalte ingrediente.
- Am folosit atat parmezan cat si mozzarella.
- Legat de aluat, am ales sa folosesc 2 galbenusuri, iar textura crustei a fost MINUNATA. De asemenea, am pus un bol de apa pe fundul cuptorului, astefel incat blatul sa iasa pufos.
- Nu am adaugat sare.
Ingrediente:
Pentru aluat: faina integrala, faina alba, unt, galbenusuri, apa.
Pentru compozitie: piept de pui, oua, broccoli, cimbru, smantana, faina.
Cum am servit preparatul:
O feliuta, taiata bucati.
La ce masa am mancat preparatul:
La pranz, dar este o varianta foarte buna si de cina.