Sursa: retetele mamei mele. Love love love
Complexitate: redusa
Recomandare: desert delicios, perfect pentru o masa in familie sau un party.
Nota Stefan: 10+
Complexitate: redusa
Recomandare: desert delicios, perfect pentru o masa in familie sau un party.
Nota Stefan: 10+
Am urmat reteta sau nu:
Haha, da, am urmat reteta mamei mele. Este atat de simpla si atat de kid friendly.
Secretul este sa folosesti cate oua, atatea linguri de sirop de agave si atatea linguri de faina.
Prin urmare, pentru pandispanul lui Stefan am folosit 2 oua, 2 linguri de sirop de agave si doua linguri de faina:
- am separat galbenusurile de albusuri
- galbenusurile le-am amestecat bine de tot cu siropul de agave peste care am adaugat, in ploaie, faina.
- peste compozitia obtinuta am adaugat albusurile batute spuma, si am mixat bine compozitia
- separat am folosit 2 forme de copt (micute, una in forma de inima, alta in forma de cerc). Am aruncat cate 5 bucuatele de unt in fiecare recipient, iar peste unt am adaugat un strat generos de capsune si un alt strat de mango
- in forme am adaugat apoi crema si am bagat la cuptor, la 180 de grade, pana cand pandispanul a crescut si s-a rumenit.
Ingrediente:
oua, faina, unt, sirop de agave, capsune si mango
Cum am servit preparatul:
Simplu. Am preferat sa nu il combin cu iaurt, pentru ca avea un gust mult prea bun. Era pacat sa ii iau din aroma.
La ce masa am mancat preparatul:
La micul de jun, dar cred ca merge si la cina.