mumAle
  • Despre
    • Testimonial
  • Evenimente
    • Evenimente

      Spring Brunch for Babies

      03/21/2018

      Evenimente

      Happy New Year Brunch for Babies

      01/16/2018

      Evenimente

      Primul „Giveaway brunch for babies”

      12/04/2017

  • Colaborari/Collaborations
  • Maternitate
    • Inainte
    • 9 luni
    • 1 an
  • Diversificare
    • Plan ales
    • Ce mancam?
    • Jurnalul meselor
    • Propuneri mic de jun
    • Propuneri pranz
    • Propuneri cina
    • Torturi „bebelusesti”
  • Index idei mancare
  • Fashion/Lifestyle
  • Contact
  • Despre
    • Testimonial
  • Evenimente
    • Evenimente

      Spring Brunch for Babies

      03/21/2018

      Evenimente

      Happy New Year Brunch for Babies

      01/16/2018

      Evenimente

      Primul „Giveaway brunch for babies”

      12/04/2017

  • Colaborari/Collaborations
  • Maternitate
    • Inainte
    • 9 luni
    • 1 an
  • Diversificare
    • Plan ales
    • Ce mancam?
    • Jurnalul meselor
    • Propuneri mic de jun
    • Propuneri pranz
    • Propuneri cina
    • Torturi „bebelusesti”
  • Index idei mancare
  • Fashion/Lifestyle
  • Contact

mumAle

Index idei mancarePropuneri mic de junTorturi "bebelusesti"

Tort cu mascarpone, pudra de roscove si zmeura

scris de ale 03/08/2018
Tort cu mascarpone, pudra de roscove si zmeura
Sursa: „Salt, fat, acid, heat” scrisa de Samin Nosrat – „Lori’s Chocolate Midnight Cake”
Complexitate: Medie
Recomandare: Minunat pentru o zi de nastere.
Nota Stefan: 10+

Am urmat reteta sau nu:

Am modificat-o destul de mult insa, am lasat ideea de baza: foloseste ulei in loc de unt, pentru „pufosenie”.

Ce am schimbat:

  • nu am folosit zahar (am folosit sirop de agave),
  • am folosit mai putin ulei decat in reteta
  • nu am introdus cacao, ci pudra de roscove
  • nu am pus sare
  • am pus apa in loc de cafea
  • nu am folosit crema de vanilie. Am preferat sa sectionez aluatul si sa adaug mascarpone cu zmeura

Ingrediente:

faina, ulei, oua, pudra de roscove, sirop de agave, zmeura, bicarbonat de sodiu, extract de vanilie, apa, mascarpone.

Cum am servit preparatul:

Simplu, fara nimic altceva.

La ce masa am servit preparatul:

La micul dejun.

Enjoy!

0 comentariu
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
ale

Hello, sunt mumAle :) Bun venit in lumea mea, universul unei mamici cu povesti diverse din calatoria noastra ca parinti, dar si din bucataria magica, acolo unde s-a nascut pasiunea mea de a gati pentru cel mai mancacios baiat din lume, Stefan.

articolul anterior
Bulgarasi de malai cu mozzarella
articolul urmator
Chec aperitiv cu ardei, broccoli si branza

Pe aceeasi tema

Vita cu couscous

12/20/2017

Tarta cu spanac si smantana

02/16/2018

Tarta cu pui si broccoli

12/20/2017

Smash cake sau „tortul sarbatoritului”

03/11/2018

Rulada cu mascarpone si capsune

06/01/2018

Rolls cu zmeura si cocos

03/28/2018

Quiche cu spanac si curcan

01/17/2018

Quiche cu branza de capra si cartofi dulci

02/01/2018

Prajiturele cu fulgi de ovaz si capsune

12/08/2017

Prajitura cu ricotta si lamaie

12/20/2017

Lasa un comentariu Anuleaza

mumAle

Despre

Despre

Hello, sunt mumAle :) Bun venit in lumea mea, universul unei mamici cu povesti diverse din calatoria noastra ca parinti, dar si din bucataria magica, acolo unde s-a nascut pasiunea mea de a gati pentru cel mai mancacios baiat din lume, Stefan.

Categorii

  • 1 an
  • 9 luni
  • Ce mancam?
  • Colaborari/Collaborations
  • Despre
  • Diversificare
  • Evenimente
  • Fashion/Lifestyle
  • Featured
  • Inainte
  • Index idei mancare
  • Jurnalul meselor
  • Maternitate
  • Nasterea
  • Plan ales
  • Propuneri cina
  • Propuneri mic de jun
  • Propuneri pranz
  • Testimonial
  • Torturi "bebelusesti"

Social media

Facebook Instagram

Follow me on Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
Footer Logo

@2018


Mergi sus