Sursa: Reciperunner
Complexitate: medie
Recomandare: un fel delicios, ce poate fi servit la o petrecere, sau la un eveniment deosebit. O sa fie pe placul tuturor.
Nota Stefan: 10+
Complexitate: medie
Recomandare: un fel delicios, ce poate fi servit la o petrecere, sau la un eveniment deosebit. O sa fie pe placul tuturor.
Nota Stefan: 10+
Am urmat reteta sau nu:
Nu in totalitate. Ce am modificat:
- Cel mai important: din ingredientele mentionate in reteta mi-au iesit doua quicheuri (in doua forme de la Ikea – dia. 8⅝”, volum 2 qt)
- Pentru crusta de cartofi dulci:
- am adaugat un morcov si am folosit in jur de 400 de grame de cartofi dulci. Din secotelile mele 3 1/2 cups ar fi insemnat aproximativ 600 de grame cartofi, si mi s-au parut cam multi. Mai ales ca din cei 400 de grame, am facut, asa cum v-am spus, 2 quicheuri.
- nu am folosit sare si piper
- 1 albus per quiche a fost suficient
- faina, la fel, am folosit 15 grame per quiche
- Pentru umplutura:
- am folosit piept de curcan pregatit inainte la cuptor (aproximativ 4 bucatele, taiate precum pieptul de pui)
- am mixat: 2 legaturi de ceapa verde, 4 oua, 200 de ml lapte, 100 de grame branza cheddar, dupa care am impartit compozitia rezultata in doua si am varsat-o in cele formele pentru copt.
Ingrediente:
Cartofi dulci, morcov, ulei de masline, oua, faina integrala, piept de curcan, ceapa verde, spanac, lapte si branza cheddar.
- Crusta de cartofi dulci – quiche
- Quiche cu spanac si curcan
- Quiche cu spanac si curcan
Cum am servit preparatul:
Simplu, fara nimic altceva. Este destul de satios si nu cred ca ar merge combinat cu ceva.
La ce masa am mancat preparatul:
La pranz si la brunchul pentru bebelusi, normal. Haha
Enjoy!