Sursa: savoriurbane
Complexitate: medie
Recomandare: ideala ca mic dejun, dar si ca o gustare racoritoare. Merge foarte bine umpluta si cu „ciocolata bebelusului” sau cu alte fructe.
Nota Stefan: 10 +
Complexitate: medie
Recomandare: ideala ca mic dejun, dar si ca o gustare racoritoare. Merge foarte bine umpluta si cu „ciocolata bebelusului” sau cu alte fructe.
Nota Stefan: 10 +
Am urmat reteta sau nu:
Da, cu mici modificari:
- in loc de zahar am pus sirop de agave;
- nu am pus zahar pudra;
- pentru frisca am folosit smantana pentru frisca, neindulcita, de la Dorna;
- nu am folosit praf de sare;
Ingrediente:
Blat pentru rulada
- 5 oua
- 5 linguri sirop agave
- 125 g faina
- vanilie
- coaja rasa de lamaie
Umplutura
- 300 g capsune
- 4 linguri sirop agave
- 250 g mascarpone
- 100 g frisca naturala (smantana neindulcita pentru frisca)
- vanilie
Decor:
- capsune proaspete
Cum am servit preparatul:
Simplu, aproape fara sa respiram. 🙂
La ce masa a servit preparatul:
La micul dejun.
Enjoy!