Sursa: hipmommies
Complexitate: medie
Recomandare: Un deliciu doar pentru cel mic, tocmai bun de infipit manutele in el, si perfect pentru poze.
Nota Stefan: 10+
Complexitate: medie
Recomandare: Un deliciu doar pentru cel mic, tocmai bun de infipit manutele in el, si perfect pentru poze.
Nota Stefan: 10+
Am urmat reteta sau nu:
Am facut cateva modificari:
- am folosit faina de migdale in loc de faina de cocos
- „siropul de mere” a fost inlocuit cu mar ras, pus putin pe foc
- am adaugat putin sirop de agave
- am preferat sa sectionez blatul si sa adaug mascarpone frecat cu sirop de agave si amestecat cu afine
- nu a fost nevoie de apa
- pentru crema de design, am folosit tot mascarpone
- am ornat tortul cu fructe de padure
Ingrediente:
faina normala, faina de migdale, banane, mere, unt de cocos, extract de vanilie, bicarbonat de sodiu, mascarpone, sirop de agave, afine, zmeura, coacaze, scortisoara.
Cum am servit preparatul:
Simplu, si am mai cerut o portie.
La ce masa am servit preparatul:
La micul dejun.