Sursa: valeriesfood
Complexitate: medie
Recomandare: minunat de servit la masa festiva de Craciun, sau la o petrecere. Mai ales ca arata ca un tort.
Nota Stefan: 10+
Complexitate: medie
Recomandare: minunat de servit la masa festiva de Craciun, sau la o petrecere. Mai ales ca arata ca un tort.
Nota Stefan: 10+
Am urmat reteta sau nu:
Da, intr-o proportie destul de mare. Ce nu am folosit: zahar, zahar brun si sare; De asemenea, pentru ca nu am avut nuci clasice, am folosit alune de padure.
Ingrediente:
Pentru firimituri: Alune de padure, unt, sirop de agave si scortisoara
Pentru umplutura: faina, smantana, unt, oua, esenta de vanilie, sirop de agave, praf de copt si bicarbonat de sodiu.
Cum am servit preparatul:
Simplu, dar l-am mancat si combinat cu iaurt.
La ce masa am mancat preparatul:
La mic dejun.