Sursa: savvymom
Complexitate: redusa
Recomandare: ideal ca finger food, dar si ca posibila garnitura
Nota Stefan: 10 +
Complexitate: redusa
Recomandare: ideal ca finger food, dar si ca posibila garnitura
Nota Stefan: 10 +
Am urmat reteta sau nu:
Da, cu mici modificari:
- in loc de ceapa am pus praz;
- nu am pus atat de mult usturoi;
- am inlocuit oul cu un bulgare de mozzarella; si rozmarinul cu busuioc;
- si nu am pus ulei.
Ingrediente:
- 350 de grame naut fiert (eu am folosit un borcan de naut bio de la Mega Image)
- 1/2 praz (tocat)
- 1 catel usturoi
- 4 frunze de busuioc proaspat
- un stop de sare roz de Himalaya (neiodata)
- 1 bulgare mozzarella
- sucul de la o lamaie
- 64 grame faina
- 32 grame pesmet
- putin unt pentru preparare
Am pus toate ingredientele intr-un robot de bucatarie, am mixat pentru cateva minute, iar apoi, cu o lingura, am format mici chiftelute.
Pentru prima oara am preferat sa trag chiftelutele in tigaie cu putin unt. Au iesit tare bune.
Daca vreti sa evitati folosirea tigaii, merg foarte bine facute si la cuptor.
Cum am servit preparatul:
Simplu, cu multa pofta si o salata de rosii. 🙂
La ce masa a servit preparatul:
La pranz.
Enjoy!