Sursa: La PrajiturELA
Complexitate: redusa
Recomandare: de servit atat ca fel de mancare, cat si ca desert la o petrecere
Nota Stefan: 10+
Complexitate: redusa
Recomandare: de servit atat ca fel de mancare, cat si ca desert la o petrecere
Nota Stefan: 10+
Am urmat reteta sau nu:
Da, doar ca nu am adaugat miere sau sirop de cocos. Am folosit sirop de agave. Proportiile sunt perfecte.
Puteti sa va lasati imaginatia sa se joace: atat cu fructele cat si cu paleta de culori. Daca vreti sa folositi pudra de roscove si de orz, folositi, daca nu, puteti sa ii serviti budinca celui mic in varianta clasica.
Foarte important: chia trebuie lasata la hidratat in lapte peste noapte!
Ingrediente:
In trei borcane separate se combina (asta daca vreti sa faceti o budinca in trei culori). Daca nu, alegeti o singura varianta.
- Lapte + chia + sirop de agave + pudra de roscove
- Lapte + chia + sirop de agave + pudra de orz
- Lapte + chia + sirop de agave
Cum am servit preparatul:
Asa cum vedeti in poze: cu fructe. Am mers pe varianta simpla pentru chia. Am folosit pudra de orz si cea de roscove pentru budinca de tapioca.
La ce masa a servit preparatul:
La micul dejun.