Complexitate: redusa
Recomandare: la fel ca si chiftelutele cu rosii si quinoa, merg servite atat ca fel princial cat si ca snack.
Nota Stefan: 10+
Am urmat reteta sau nu:
Ceea ce am schimbat a fost excluderea oului si faptul ca nu le-am prajit, ci le-am facut la cuptor. Am pus mai mult cascaval (ca sa se lege mai bine compozitia).
In momentul in care o sa intoarceti „chiftelutele” in cuptor (ca sa se faca bine pe ambele parti) o sa vedeti sa sunt foarte moi si greu de manevrat. Nu va lasati descurajate de acest lucru. Incercati sa le schimbati pozitia incet si se vor dezlipi in cele din urma de pe foaia de copt. Merita efortul! Iar in momentul in care se racesc vor fi perfect de luat in manuta si de mancat.
Ingrediente:
- 1 dovlecel ras – aprox. 130g
- 1 morcov mic – aprox. 60g
- 1/2 ardei rosu – aprox. 60g
- 65g porumb – eu am folosit porumb la conserva, neindulcit
- 30g parmezan ras
- 60 de grame cascaval ras
- putin patrunjel foarte bine tocat
- 40g faina integrala
- 1 lingurita ulei de masline
Cum am servit preparatul:
Simplu, dar merge servit si ca o garnitura.
La ce masa a servit preparatul:
La micul dejun, dar merge foarte bine si la pranz sau cina.