Sursa: healthylittlefoodies
Complexitate: redusa
Recomandare: sunt un fel de mancare foarte versatil: merg ca snack, ca masa principala, merg ca aperitiv la un party. Sunt perfecte! 🙂
Nota Stefan: 10+
Complexitate: redusa
Recomandare: sunt un fel de mancare foarte versatil: merg ca snack, ca masa principala, merg ca aperitiv la un party. Sunt perfecte! 🙂
Nota Stefan: 10+
Am urmat reteta sau nu:
Da, aproape in totalitate doar ca: pentru a fierbe quinoa am folosit apa, simpla. Nu am pus supa. Cu siguranta ies delicioase, dar eram intr-o usoara criza de timp si am preferat sa merg pe varianta simpla.
Nu mi-au iesit ca in reteta originala, insa, Stefan a fost foarte incantat de ele.
Ingrediente:
- 100 g quinoa (nefiarta)
- 2 lingurite ulei de masline
- 2 fire ceapa verde
- 1 catel usturoi
- 120 g rosii taiate marunt
- 120 ml apa sau supa de pui
- 60 g cascaval
- 3 frunze de busuioc
- 1 ou (batut)
Cum am servit preparatul:
Simplu, dar poate fi servit si ca o garnitura.
La ce masa a servit preparatul:
La cina, insa merge foarte bine la micul dejun sau la pranz.
1 comentariu
Am testat aceasta reteta, iar gustul chiftelutelor a fost minunat, mai ales dupa ce s-au racit. Nu au fost suficienti cei 120 ml de apa pt a fierbe quinoa si timpul de fierbere a fost mai lung decat in descrierea retetei, dar rezultatul a meritat pe deplin.