mumAle
  • Despre
    • Testimonial
  • Evenimente
    • Evenimente

      Spring Brunch for Babies

      03/21/2018

      Evenimente

      Happy New Year Brunch for Babies

      01/16/2018

      Evenimente

      Primul „Giveaway brunch for babies”

      12/04/2017

  • Colaborari/Collaborations
  • Maternitate
    • Inainte
    • 9 luni
    • 1 an
  • Diversificare
    • Plan ales
    • Ce mancam?
    • Jurnalul meselor
    • Propuneri mic de jun
    • Propuneri pranz
    • Propuneri cina
    • Torturi „bebelusesti”
  • Index idei mancare
  • Fashion/Lifestyle
  • Contact
  • Despre
    • Testimonial
  • Evenimente
    • Evenimente

      Spring Brunch for Babies

      03/21/2018

      Evenimente

      Happy New Year Brunch for Babies

      01/16/2018

      Evenimente

      Primul „Giveaway brunch for babies”

      12/04/2017

  • Colaborari/Collaborations
  • Maternitate
    • Inainte
    • 9 luni
    • 1 an
  • Diversificare
    • Plan ales
    • Ce mancam?
    • Jurnalul meselor
    • Propuneri mic de jun
    • Propuneri pranz
    • Propuneri cina
    • Torturi „bebelusesti”
  • Index idei mancare
  • Fashion/Lifestyle
  • Contact

mumAle

DiversificareIndex idei mancarePropuneri pranz

Chiftelute de naut

scris de ale 05/01/2018
Chiftelute de naut
Sursa: savvymom
Complexitate:  redusa
Recomandare:  ideal ca finger food, dar si ca posibila garnitura
Nota Stefan:  10 +
Am urmat reteta sau nu:

Da, cu mici modificari:

  1. in loc de ceapa am pus praz;
  2. nu am pus atat de mult usturoi;
  3. am inlocuit oul cu un bulgare de mozzarella; si rozmarinul cu busuioc;
  4. si nu am pus ulei.
Ingrediente:
  • 350 de grame naut fiert (eu am folosit un borcan de naut bio de la Mega Image)
  • 1/2 praz (tocat)
  • 1 catel usturoi
  • 4 frunze de busuioc proaspat
  • un stop de sare roz de Himalaya (neiodata)
  • 1 bulgare mozzarella
  • sucul de la o lamaie
  • 64 grame faina
  • 32 grame pesmet
  • putin unt pentru preparare

Am pus toate ingredientele intr-un robot de bucatarie, am mixat pentru cateva minute, iar apoi, cu o lingura, am format mici chiftelute.

Pentru prima oara am preferat sa trag chiftelutele in tigaie cu putin unt. Au iesit tare bune.

Daca vreti sa evitati folosirea tigaii, merg foarte bine facute si la cuptor.

 Cum am servit preparatul:

Simplu, cu multa pofta si o salata de rosii. 🙂

 La ce masa a servit preparatul:

La pranz.

Enjoy!

 

 

0 comentariu
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
ale

Hello, sunt mumAle :) Bun venit in lumea mea, universul unei mamici cu povesti diverse din calatoria noastra ca parinti, dar si din bucataria magica, acolo unde s-a nascut pasiunea mea de a gati pentru cel mai mancacios baiat din lume, Stefan.

articolul anterior
Briose cu mascarpone si fructe de padure
articolul urmator
Bruschete cu rosii, branza si busuioc

Pe aceeasi tema

Vita cu couscous

12/20/2017

Tort cu mascarpone, pudra de roscove si zmeura

03/08/2018

Top 10 recomandari „stefanesti” pentru Craciun

12/20/2017

To eat or not to eat solids?

12/04/2017

Tarta cu spanac si smantana

02/16/2018

Tarta cu pui si broccoli

12/20/2017

Tapioca

03/05/2018

Stilul „stefanesc” de a manca

12/11/2017

Smash cake sau „tortul sarbatoritului”

03/11/2018

Rulada cu mascarpone si capsune

06/01/2018

Lasa un comentariu Anuleaza

mumAle

Despre

Despre

Hello, sunt mumAle :) Bun venit in lumea mea, universul unei mamici cu povesti diverse din calatoria noastra ca parinti, dar si din bucataria magica, acolo unde s-a nascut pasiunea mea de a gati pentru cel mai mancacios baiat din lume, Stefan.

Categorii

  • 1 an
  • 9 luni
  • Ce mancam?
  • Colaborari/Collaborations
  • Despre
  • Diversificare
  • Evenimente
  • Fashion/Lifestyle
  • Featured
  • Inainte
  • Index idei mancare
  • Jurnalul meselor
  • Maternitate
  • Nasterea
  • Plan ales
  • Propuneri cina
  • Propuneri mic de jun
  • Propuneri pranz
  • Testimonial
  • Torturi "bebelusesti"

Social media

Facebook Instagram

Follow me on Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
Footer Logo

@2018


Mergi sus