Sursa:
- carte minunata, primita cadou: Children’s Party Cookbook de Hatty Stead, Annabel Waley-Cohen
- pentru foietaj, JamilaCuisine
Complexitate: depinde. Daca vrei sa faci porcusorii 100% homemade, atunci as zice ca preparatul este de o complexitate ridicata. Daca totusi ai noroc, si gasesti in comert foi de patiserie „sanatoase”, atunci este un fel de mancare usor spre mediu de pregatit.
Recomandare: este o idee geniala pentru o petrecere sau un eveniment in familie deosebit.
Nota Stefan: 10+
Am urmat reteta sau nu:
Da, am urmat reteta in proportie de 95%. Ce am modificat: am pus mai putin pui, nu am pus sare iar aluatul de foietaj, folosit pentru fata porcusorilor, este facut in casa, fara sare.
Ingrediente:
Piept de pui, faina, lapte, porumb, unt, apa
Cum am servit preparatul:
Exact asa cum este el, fara nimic in plus.
La ce masa am mancat preparatul:
La pranz.
Enjoy!