Sursa: Solarisplant
Complexitate: redusa
Recomandare: este perfecta pentru mic dejun, dar foarte buna si ca snack.
Nota Stefan: 10+
Complexitate: redusa
Recomandare: este perfecta pentru mic dejun, dar foarte buna si ca snack.
Nota Stefan: 10+
Am urmat reteta sau nu:
Da, cu unele mici modificari: nu am pus zahar, sare si cacao, si am schimbat cantitatea de ulei de cocos. Am incercat reteta si cu 100 de grame si ies usor gretoase.
Ingrediente:
- 100 g faina de migdale
- 3 linguri sirop de agave
- 50 g ulei de cocos
- 3 oua
- esenta de vanilie
- 30 g pudra de roscove
- 1 pliculet praf de copt
- zmeura (pentru design)
Cum am servit preparatul:
Atat simplu, cat si cu iaurt.
La ce masa a servit preparatul:
La micul dejun.
1 comentariu
A iesit super ok! Insa pt. gustul meu ar fi trebuit putin mai dulce. Data viitoare incerc cu 4 lg. de sirop. Pupici si thx pt. inspiratie