Ador cheesecake-ul si am vrut sa ii dau si lui Stefan sa guste. Evident ca nu doream sa fie „cheesecake-ul de adulti”, asa ca, am incercat sa adaptez reteta clasica, la „regimul” lui Stefan.
Aceasta este o „inventie” proprie, o combinatie de ingrediente care a dus la un succes total atat in fata masterchef-ului Stefan, cat si pentru copiii prezenti la ultimul eveniment mumALE.
Reteta:
Se ia un paharel frumos, transparent si se pune la baza biscuit pisat facut in casa. Peste se adauga un strat de branza mascarpone frecata cu sirop de agave (generos). Adaugam fructe de padure, iar deasupra un biscuit taiat in doua. GATA! Deliciosul „baby cheesecake” poate fi servit. Pentru design se pot adaugat frunze de menta.
Pentru biscuiti am folosit:
- 200 g faina
- 2 linguri sirop de agave
- 100 g unt
- 1 plic praf de copt
- 1 ou
Reteta originala este cea a lui Adi Hadean si o puteti gasi aici.
Ingrediente:
Mascarpone, sirop de agave, biscuiti (faina, unt, praf de copt, ou), fructe de padure si menta.
Cum am servit preparatul:
Simplu.
La ce masa am servit preparatul:
Merge minunat la micul dejun.