Varsta 10 luni+
Lista de cumparaturi
Print ThisIngredients
Legume:
- 1 leg. morcovi
- 1 punga fasole verde congelata – sau proaspata (in functie de sezon)
- 1 punga spanac congelat – sau proaspat (in functie de sezon)
- 2 cartofi dulci
- 1 leg. ceapa verde
- 4 rosii rosii sau 1 caserola rosii cherry
- 3 ardei
- 3 dovlecei
- 1 broccoli
- 1 praz
- 2 radacina patrunjel
- 2 ceapa rosie
- 1 leg. marar
- 1 pastarnac
- 1 telina
- 2 cartofi albi
Fructe:
- 2 avocado
- 4 mere
- 2 mango
- 2 pere
- 3 banane
- 4 caise
- 3 lamai – pentru branza de vaci
- 2 kiwi
Oua:
- 1 cofraj 6 oua – sau daca aveti vreo sursa de la tara, 6 oua proaspete
Lactate:
- 1 sticla lapte Bio de la Napolact
- 4 iaurt Bio de la Napolact sau ce iaurt vreti sa ii dati celui mic
- smantana
- ricotta
Cereale/Diverse:
- ce cereale preferati pentru fructele celui mic. Noi am mers pe Organix sau fulgi de ovaz.
- biscuiti (noi am mers tot pe Organix)
- 1 punga quinoa
- 1 punga gris
- 1 punga malai
- orez
- tapioca
- bors
- taitei
Carne:
- 1 caserola piept pui „Puiul Fericit”
- 1 muschi vita – am o sura de la tara
- 1 caserola piept curcan de la „Penes Curcanul”
- 1 pastrav
- 1 caserola ficatei
Luni:
Mic dejun – mar copt umplut cu branza de vaci si piure de caise
Pranz – ou fiert pasat cu piure de morcov, ardei, dovlecel si rosie
Cina – iaurt cu biscuiti
Marti:
Mic dejun – piure de mango cu mar
Pranz – piure de fasole verde cu ceapa, rosie, dovlecel si piept de curcan
Cina – branza de vaci cu iaurt si mamaliga
Miercuri:
Mic dejun – iaurt cu piure de pere
Pranz – piure de morcov, praz, broccoli, radacina de patrunjel si pastrav
Cina – branza de vaci cu avocado
Joi:
Mic dejun: quinoa cu piure de banane
Pranz: dovlecel umplut cu branza ricotta, morcov, ceapa si carne de pui
Cina: gris cu lapte
Vineri:
Mic dejun – orez cu lapte si piure de mar
Pranz – piure de cartof dulce cu ceapa, rosie si ficat de pui
Cina -iaurt cu cereale
Sambata:
Mic dejun – piure de kiwi cu banana si cereale
Pranz – ciorbita de spanac cu ou fiert si taitei
Cina – branza de vaci cu avocado si marar
Duminica:
Mic dejun – mar copt cu iaurt si cereale
Pranz – ardei umplut cu carne de vita (pasat si servit cu smantana)
Cina – tapioca cu mango